Marlisa

Op Internationale Vrouwendag wil CheckYourself de solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen onder de aandacht brengen met de uitspraak van Director-General of UNESCO Ms Irina Bokova: “Women must exercise their freedoms and be able to make their own choices, control their own bodies and their own lives, and take part in the decisions that set the course of society, just as men do.”

Onze missie sluit hier mooi bij aan. Wij geven vrouwen zelf de regie over hun eigen seksuele gezondheid met bijvoorbeeld de SOA Combi test voor vrouwen. Vrouwen kunnen bij ons een anonieme SOA test bestellen (de officiële GGD-test) zonder tussenkomst van huisarts of GGD. Dit geeft vrouwen de mogelijkheid om zelfstandig de risico’s van de meest voorkomende SOA infecties te beperken.
En op Internationale Vrouwendag dragen wij ons steentje bij met onze speciale aanbieding voor vrouwen! Je ontvangt 10% extra korting op onze SOA-test voor vrouwen!

Belangrijke SOA weetjes voor vrouwen:

• Indien jou partner een chlamydia infectie bij zich draagt is heb je 70% kans dat jij ook geïnfecteerd wordt.
• Meer dan 70% van de infecties blijven bij vrouwen onopgemerkt, dus zonder klachten
• Bij 10-30% van de geïnfecteerde vrouwen leidt urogenitale chlamydia tot ontstekingen van urinebuis, baarmoederhals en/of eileiders, met alle gevolgen vandien.
• Als je eenmaal een infectie hebt gehad dan is de kans op een vervolg infectie hoger in het eerste jaar na de infectie.
• Vrouwen met chlamydia of gonorroe lopen een verhoogd risico op verminderde vruchtbaarheid tot zelfs onvruchtbaarheid en op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.
• Uit studies blijkt dat mensen die een SOA hebben niet altijd al hun ex-partners waarschuwen (vanaf 25 %).

Indien er dus sprake is van risico gedrag zijn dit dus allemaal redenen om voor vrouwen het heft in eigenhand te nemen

Benieuwd hoe een CheckYourself test werkt? Download het gratis rapport

In het rapport zie je hoe de uitslagen van CheckYourself worden voorzien van algemene toelichting, maar ook van een persoonlijk advies om je verder te helpen. Zo weet je gelijk waar je bij ons aan toe bent.

Waarom CheckYourself?

  • Wij ondersteunen je door het hele proces
  • Meer dan een standaard preventietest
  • Persoonlijk test advies op jouw vraag
  • Eenvoudige afname thuis
  • Begrijpelijke uitslagen en toelichting
  • We respecteren en garanderen jouw privacy
  • Gecertificeerde laboratoria

Veelgestelde vragen

Het stresshormoon cortisol is cruciaal voor je energie en gezondheid maar als het uit balans is, ben jij dat ook. Lees in dit artikel hoe jij kan herkennen of je Cortisol levels onder controle zijn.
Het is algemeen bekend dat overgewicht een risico is voor je gezondheid maar er zijn andere factoren die ook een verhoogd risico kunnen geven en gezamenlijk een groot risico vormen voor hart- en vaatziekten en diabetes. De volgende factoren spelen een belangrijke rol: schadelijk buikvet, te hoge bloeddruk, ongezond cholesterolgehalte door de verhouding van HDL en LDL lipoproteïnen, insulineresistentie (een hoog suikergehalte in het bloed) en een hoge concentratie vetten in het bloed (triglyceriden). Doe hier een korte gezondheidscheck om je risico's in kaart te brengen.
Er zijn andere schildkliertesten die je kunt doen, maar het is wel verstandig om eerst te checken of je klachten met je schildklier te maken hebben.
CheckYourself gelooft in de waarden van gerichte testen om meer informatie over je gezondheid in kaart te brengen. Het is een puzzel die we samen met jou in gaan oplossen. De combinatie van je aanleg (DNA testen) en gericht functionele testen kunnen je inzichten geven die je zelf kan toepassen in je leven. Het gaat dus niet over ziektebeelden waar je zelf niets aan kan doen.
De uitslagen van Check Yourself zijn voorzien van voeding en lifestyle adviezen op maat. In sommige gevallen maken we gebruik van andere biomarkers dan de huisarts. Daarnaast focussen we op preventie en gebruiken wij streefwaarden i.p.v. referentiewaarden. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Ja, er zijn meerdere biomarkers die we een kaart kunnen brengen. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Vragen? Bel: +31850600578