Robert

U kunt heel ziek worden als het niet wordt ontdekt!
Er is een splinternieuwe meer diepgaande test die u zelf kan aanvragen?
De teek kan een verborgen sluipmoordenaar (ongeveer in 20% ) met zich mee dragen. Dit monstertje  bijt zich vast in uw kinderen uw huid tijdens een natuurwandeling! Deze teek kan de ziekte van Lyme overdragen naar uw kind en kan leiden tot ernstige klachten die heel moeilijk overgaan. 2%-3% van de Nederlandse bevolking is al besmet en sommigen zijn ernstig en chronisch ziek door zo’n klein monstertje
En….huidige testen die uw huisarts gebruikt vinden niet alle gevallen van Lyme!
Nu het goede nieuws; Wij leveren –in samenwerking met Innatoss Laboratories- een Nieuwe Generatie Lyme testen die u zelf kan aanvragen en uw kinderen en uzelf eenvoudig checkt.
De nieuwe generatie Lyme testen; (de 5-in-1 test) is uitgebreider, diepgaander en ‘gevoeliger’ test en geeft u daarom een vollediger beeld geven dan de standaard testen!
Volgens onze partner Innatoss Laboratories zal deze nieuwe generatie meerdere tests (5) de pakkans vergroten. U kunt dus zelf thuis meer infecties vinden of uitsluiten dan via de reguliere laboratoriumtesten die worden uitgevoerd via de huisarts.

Benieuwd hoe een CheckYourself test werkt? Download het gratis rapport

In het rapport zie je hoe de uitslagen van CheckYourself worden voorzien van algemene toelichting, maar ook van een persoonlijk advies om je verder te helpen. Zo weet je gelijk waar je bij ons aan toe bent.

Waarom CheckYourself?

  • Wij ondersteunen je door het hele proces
  • Meer dan een standaard preventietest
  • Persoonlijk test advies op jouw vraag
  • Eenvoudige afname thuis
  • Begrijpelijke uitslagen en toelichting
  • We respecteren en garanderen jouw privacy
  • Gecertificeerde laboratoria

Veelgestelde vragen

Het stresshormoon cortisol is cruciaal voor je energie en gezondheid maar als het uit balans is, ben jij dat ook. Lees in dit artikel hoe jij kan herkennen of je Cortisol levels onder controle zijn.
Het is algemeen bekend dat overgewicht een risico is voor je gezondheid maar er zijn andere factoren die ook een verhoogd risico kunnen geven en gezamenlijk een groot risico vormen voor hart- en vaatziekten en diabetes. De volgende factoren spelen een belangrijke rol: schadelijk buikvet, te hoge bloeddruk, ongezond cholesterolgehalte door de verhouding van HDL en LDL lipoproteïnen, insulineresistentie (een hoog suikergehalte in het bloed) en een hoge concentratie vetten in het bloed (triglyceriden). Doe hier een korte gezondheidscheck om je risico's in kaart te brengen.
Er zijn andere schildkliertesten die je kunt doen, maar het is wel verstandig om eerst te checken of je klachten met je schildklier te maken hebben.
CheckYourself gelooft in de waarden van gerichte testen om meer informatie over je gezondheid in kaart te brengen. Het is een puzzel die we samen met jou in gaan oplossen. De combinatie van je aanleg (DNA testen) en gericht functionele testen kunnen je inzichten geven die je zelf kan toepassen in je leven. Het gaat dus niet over ziektebeelden waar je zelf niets aan kan doen.
De uitslagen van Check Yourself zijn voorzien van voeding en lifestyle adviezen op maat. In sommige gevallen maken we gebruik van andere biomarkers dan de huisarts. Daarnaast focussen we op preventie en gebruiken wij streefwaarden i.p.v. referentiewaarden. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Ja, er zijn meerdere biomarkers die we een kaart kunnen brengen. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Vragen? Bel: +31850600578