CheckYourself heeft een uitgebreide lijn met schildklier gerelateerde biomarker-testen in het assortiment. Om ons aanbod verder uit te breiden zijn wij een samenwerking gestart met Dr Anna Huysse, schildklier expert en oprichtster van Hashimoto.Help. Mensen die klachten hebben of vragen over hun uitslagen kunnen nu deze bespreken met Dr Anna Huysse via een e-consultTevens zullen wij samen met Dr Anna Huysse een webinar organiseren rondom het ‘schildklier-thema’. Je krijgt tijdens de webinar antwoord op de volgende vragen: Hoe kun je tijdig een schildklier, die uit balans is, opsporen (aan de hand van klachten en testen)? Hoe kun je een schildklier weer in balans brengen?

Wij verheugen ons op deze samenwerking en zijn van mening dat dit onze beider missie ‘Neem preventief zelf de regie over je gezondheid!’ verder versterkt.

Schrijf je in voor ons eerste  gratis webinar op dinsdag 25 september van  20.00 tot 21:00  ‘Is je schildklier in balans!’

Dr Anna Huysse
Dr Anna Huysse is in 1998 cum laude afgestuurd aan de Medische Universiteit en is gepromoveerd aan de Universiteit van Maastricht. Na jaren verbonden te zijn geweest aan de Universiteit Maastricht (Faculty of Health, Medicine and Life Sciences), is zij gestart met haar eigen praktijk en daarnaast heeft zij Hashimoto.Help opgericht. Het doel van Hashimoto.Help is om Hashimoto-thyreoïditis te voorkomen en mensen te helpen de ziekte te vertragen via wetenschappelijk bewezen e-health behandelingen. Het op tijd vaststellen van gevallen met een schildklier die licht uit balans is en een juiste behandeling ervan is essentieel om de progressie van de ziekte te vertragen en om het risico op coronaire hartziekten, psychiatrische stoornissen en zwangerschapsproblemen te beheersen. Dr Anna Huysse is tevens ervaringsdeskundige en weet uit eigen ervaring heel goed waar ze het over heeft met haar patiënten.