Marlisa

CheckYourself heeft een uitgebreide lijn met schildklier gerelateerde biomarker-testen in het assortiment. Om ons aanbod verder uit te breiden zijn wij een samenwerking gestart met Dr Anna Huysse, schildklier expert en oprichtster van Hashimoto.Help. Mensen die klachten hebben of vragen over hun uitslagen kunnen nu deze bespreken met Dr Anna Huysse via een e-consultTevens zullen wij samen met Dr Anna Huysse een webinar organiseren rondom het ‘schildklier-thema’. Je krijgt tijdens de webinar antwoord op de volgende vragen: Hoe kun je tijdig een schildklier, die uit balans is, opsporen (aan de hand van klachten en testen)? Hoe kun je een schildklier weer in balans brengen?

Wij verheugen ons op deze samenwerking en zijn van mening dat dit onze beider missie ‘Neem preventief zelf de regie over je gezondheid!’ verder versterkt.

Schrijf je in voor ons eerste  gratis webinar op dinsdag 25 september van  20.00 tot 21:00  ‘Is je schildklier in balans!’

Dr Anna Huysse
Dr Anna Huysse is in 1998 cum laude afgestuurd aan de Medische Universiteit en is gepromoveerd aan de Universiteit van Maastricht. Na jaren verbonden te zijn geweest aan de Universiteit Maastricht (Faculty of Health, Medicine and Life Sciences), is zij gestart met haar eigen praktijk en daarnaast heeft zij Hashimoto.Help opgericht. Het doel van Hashimoto.Help is om Hashimoto-thyreoïditis te voorkomen en mensen te helpen de ziekte te vertragen via wetenschappelijk bewezen e-health behandelingen. Het op tijd vaststellen van gevallen met een schildklier die licht uit balans is en een juiste behandeling ervan is essentieel om de progressie van de ziekte te vertragen en om het risico op coronaire hartziekten, psychiatrische stoornissen en zwangerschapsproblemen te beheersen. Dr Anna Huysse is tevens ervaringsdeskundige en weet uit eigen ervaring heel goed waar ze het over heeft met haar patiënten.

 

Benieuwd hoe een CheckYourself test werkt? Download het gratis rapport

In het rapport zie je hoe de uitslagen van CheckYourself worden voorzien van algemene toelichting, maar ook van een persoonlijk advies om je verder te helpen. Zo weet je gelijk waar je bij ons aan toe bent.

Waarom CheckYourself?

  • Wij ondersteunen je door het hele proces
  • Meer dan een standaard preventietest
  • Persoonlijk test advies op jouw vraag
  • Eenvoudige afname thuis
  • Begrijpelijke uitslagen en toelichting
  • We respecteren en garanderen jouw privacy
  • Gecertificeerde laboratoria

Veelgestelde vragen

Het stresshormoon cortisol is cruciaal voor je energie en gezondheid maar als het uit balans is, ben jij dat ook. Lees in dit artikel hoe jij kan herkennen of je Cortisol levels onder controle zijn.
Het is algemeen bekend dat overgewicht een risico is voor je gezondheid maar er zijn andere factoren die ook een verhoogd risico kunnen geven en gezamenlijk een groot risico vormen voor hart- en vaatziekten en diabetes. De volgende factoren spelen een belangrijke rol: schadelijk buikvet, te hoge bloeddruk, ongezond cholesterolgehalte door de verhouding van HDL en LDL lipoproteïnen, insulineresistentie (een hoog suikergehalte in het bloed) en een hoge concentratie vetten in het bloed (triglyceriden). Doe hier een korte gezondheidscheck om je risico's in kaart te brengen.
Er zijn andere schildkliertesten die je kunt doen, maar het is wel verstandig om eerst te checken of je klachten met je schildklier te maken hebben.
CheckYourself gelooft in de waarden van gerichte testen om meer informatie over je gezondheid in kaart te brengen. Het is een puzzel die we samen met jou in gaan oplossen. De combinatie van je aanleg (DNA testen) en gericht functionele testen kunnen je inzichten geven die je zelf kan toepassen in je leven. Het gaat dus niet over ziektebeelden waar je zelf niets aan kan doen.
De uitslagen van Check Yourself zijn voorzien van voeding en lifestyle adviezen op maat. In sommige gevallen maken we gebruik van andere biomarkers dan de huisarts. Daarnaast focussen we op preventie en gebruiken wij streefwaarden i.p.v. referentiewaarden. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Ja, er zijn meerdere biomarkers die we een kaart kunnen brengen. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Vragen? Bel: +31850600578