Robert

Val je buiten de doelgroep van de GGD voor gratis een SOA test? Wat nu ..

De GGD bepaalt met een vragenlijst of je voor een gratis test in aanmerking komt of niet. Dus als je een SOA Test wil maar je valt buiten de doelgroep van de GGD, dan zijn ze niet meer gratis en zul je ervoor moeten betalen. De meeste mensen gaan dan naar hun huisarts. We hoorden vandaag op de radio dat SOA testen via de huisarts tot wel 200 Euro kosten. Bovendien moet je een afspraak maken en blijf je niet anoniem.

Een voordelig en betrouwbaar alternatief: CheckYourself.nl

Er is een alternatief: Een betrouwbare online laboratorium test van CheckYourself. Deze test is hetzelfde als die van de GGD,  Hij wordt zelfs in hetzelfde GGD Amsterdam Streeklaboratorium geanalyseerd. Deze test kost echter maar 51,95€. Bovendien kun je bij ons snel, eenvoudig en anoniem een SOA test laten doen op de meest voorkomende SOA’s: Chlamydia en Gonorroe.

 • Anoniem
 • Geen afspraak met de arts nodig
 • Online bestellen voor maar 51,95 Euro
 • Zelf een monster afnemen
 • Gecertificeerde uitslag digitaal

Hoe weet ik of ik jullie test voldoende is?

Heel eenvoudig, klik op SOA testwijzer en vul de vragen in. Zo check je snel hoeveel risico je loopt en of een online test voor jou de juiste keuze is of dat je beter toch naar een huisarts kunt gaan. De testwijzer is objectief en volgt de NHG standaard.

 

 

Benieuwd hoe een CheckYourself test werkt? Download het gratis rapport

In het rapport zie je hoe de uitslagen van CheckYourself worden voorzien van algemene toelichting, maar ook van een persoonlijk advies om je verder te helpen. Zo weet je gelijk waar je bij ons aan toe bent.

Waarom CheckYourself?

 • Wij ondersteunen je door het hele proces
 • Meer dan een standaard preventietest
 • Persoonlijk test advies op jouw vraag
 • Eenvoudige afname thuis
 • Begrijpelijke uitslagen en toelichting
 • We respecteren en garanderen jouw privacy
 • Gecertificeerde laboratoria

Veelgestelde vragen

Het stresshormoon cortisol is cruciaal voor je energie en gezondheid maar als het uit balans is, ben jij dat ook. Lees in dit artikel hoe jij kan herkennen of je Cortisol levels onder controle zijn.
Het is algemeen bekend dat overgewicht een risico is voor je gezondheid maar er zijn andere factoren die ook een verhoogd risico kunnen geven en gezamenlijk een groot risico vormen voor hart- en vaatziekten en diabetes. De volgende factoren spelen een belangrijke rol: schadelijk buikvet, te hoge bloeddruk, ongezond cholesterolgehalte door de verhouding van HDL en LDL lipoproteïnen, insulineresistentie (een hoog suikergehalte in het bloed) en een hoge concentratie vetten in het bloed (triglyceriden). Doe hier een korte gezondheidscheck om je risico's in kaart te brengen.
Er zijn andere schildkliertesten die je kunt doen, maar het is wel verstandig om eerst te checken of je klachten met je schildklier te maken hebben.
CheckYourself gelooft in de waarden van gerichte testen om meer informatie over je gezondheid in kaart te brengen. Het is een puzzel die we samen met jou in gaan oplossen. De combinatie van je aanleg (DNA testen) en gericht functionele testen kunnen je inzichten geven die je zelf kan toepassen in je leven. Het gaat dus niet over ziektebeelden waar je zelf niets aan kan doen.
De uitslagen van Check Yourself zijn voorzien van voeding en lifestyle adviezen op maat. In sommige gevallen maken we gebruik van andere biomarkers dan de huisarts. Daarnaast focussen we op preventie en gebruiken wij streefwaarden i.p.v. referentiewaarden. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Ja, er zijn meerdere biomarkers die we een kaart kunnen brengen. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Vragen? Bel: +31850600578