Week van de werkstress
Van 12 tot 16 november 2018 vindt voor de vijfde keer de week van de werkstress plaats. Deze week staat dit jaar in het teken van preventie van werkstress en het vergroten van werkplezier. Het doel is om ervoor te zorgen dat bij zoveel mogelijk organisaties preventie van werkstress op de agenda komt te staan.

Samenwerking CheckYourself met Ascender: de Vitaliteitscheck
Voor deze gelegenheid hebben wij een samenwerking gezocht met Ascender. Ascender biedt organisaties begeleidingstrajecten (zowel curatief als preventief) en een all-in pakket voor psychologische- en work/life ondersteuning van werknemers. Samen bieden wij de Vitaliteitscheck-up. Voor slechts € 120,- wordt u op vitaliteit getoetst en op basis van de resultaten ontvangt u een persoonlijk coachingsgesprek.

Aanmelden
Interesse? Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@ascender.nl onder vermelding van ‘vitaliteitscheck-up’. De check-ups vinden plaats op vrijdag 16 en donderdag 22 november. Verkregen inzichten worden vertrouwelijk behandeld en zijn in uw bezit. Mocht u meer informatie willen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar 030-2522792.


Meer informatie:
Nieuwsbrief Actie Vitaliteischeck-up – Week van de Werkstress