Online Gezondheidstesten

 Gun jezelf een APK voor je gezondheid!

Uniek in Nederland: ‘Do-it-yourself ‘ vingerprik bloedafname

Geen verzendkosten.

Geen prikkosten.
Eenvoudige vingerprik DIY

Analyse in TOP-laboratorium
100% betrouwbaar

Mogelijkheid om uitslag te
bespreken in e-Consult

Onze Gezondheid Check-up’s:

(klik op product voor meer informatie)

Informatie over onze gezondheidstesten

Hoe werkt de 'Do-It-Yourself' monsterafname

1. Bestel testkit

Na je online bestelling vul je enkele aanvullende gegevens in op een digitaal intake-formulier. Dit is  voor onze therapeuten voor een goede interpretatie van je testresultaten.

2. Do-it-yourself

Je neemt zelf een vingerprik bloedmonster met onze duidelijke instructies. Klik:

Instructie monster afname.

Ziet je hier tegenop? Kies dan voor de Vingerprik Service van CheckYourself (zie hiernaast). Daarnaast zijn er ook testen op speeksel en urine monsters of een combinatie hiervan.

3. Verstuur monster

Het bloedmonster wordt in een meegeleverde medische retour enveloppe direct naar het laboratorium gestuurd. Geen extra portokosten nodig.

4. Laboratorium analyse

De analyse vindt plaats in een Nederlands laboratorium dat voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.

5. Online uitslag per mail

Je kunt de digitale uitslag (pdf) raadplegen en downloaden. Je kunt ook opgeven dat je de uitslag liever online bekijkt via een toegestuurd wachtwoord.

Test proces met zelf monster afname en lab analyse
(Nuchter) naar de prikpost niet nodig!

Met de do-it-yourself vingerprik  hoeft je niet naar een prikpost voor bloed afname. Je kunt nu in alle rust thuis pijnloos een monster afnemen.

Gemakkelijk thuis vóór het ontbijt als je nuchter moet zijn voor de afname van bloed.

Voorbeeld uitslag

De uitslag geeft de waarden per biomarker, de grenswaarden en ook een kleuren indicatie (groen – oranje – geel). Bij de uitslag sturen we ook een online toelichting mee en als het nuttig is ook nog een persoonlijke toelichting van onze orthomoleculaire voedingsthearpeute.

Voorbeeld Uitslag vingerprik gezondheidstesten

Bij sterk afwijkende testuitslag, helpen onze therapeuten u verder

Testuitslagen worden door onze orthomoleculaire therapeuten professioneel beoordeeld.

Indien de testuitslag grote afwijkingen vertoont ten opzichte van de gezonde norm, dan krijgt u van ons persoonlijk bericht en advies om contact op te nemen met een arts of therapeut. Je kunt dan ook vragen stellen aan onze therapeut. Dit is een unieke en geheel vrijblijvende service van CheckYourself om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Heb je meer vragen? overweeg dan een telefonisch of skype e-consult (zie hieronder)

Optie: Vingerprik service door CheckYourself

Wij helpen je als je zelf liever geen vingerprik doet. Geef bij bestelling je voorkeur voor een lokatie (Amsterdam, Rotterdam, ‘t Gooi) en datum op voor een prikafspraak. Wij proberen hierin flexibel te zijn. Wij vragen wel een vergoeding voor deze service.

Optie: ook testen via je behandelaar mogelijk

Bij de bestelling kunt je opgeven of de uitslag direct naar je behandelaar gestuurd moet worden. Deze optie is gratis.

Optie: vraag over je uitslag? Doe je e-Consult

Klik hier voor een e-consult.

Maak kennis met onze 2 orthomoluculiere therapeuten die je vragen over je uitslag telfonisch kunnen beantwoorden en je advies geven  (voeding, leefstijl, suppolementen) over hoe nu verder. Zij kunnen ook goed inschatten als je beter naar de arts kunt gaan met je klachten.

Jacqueline ter Hofstede 

Orthomoleculair Therapeut regio Amsterdam

Ischa Gijzel

Orthomoleculair Therapeut regio Rotterdam

Leefstijl veranderen helpt bij diabetes 2

Leefstijl veranderen helpt bij diabetes 2

Is diabetes type 2 omkeerbaar? Er is nu bewijs dat Diabetes2 dat mensen voor een groot deel van hun ziekteverschijnselen van diabetes type2 af kunnen komen door aangepaste voeding en leefstijl verandering. Dit was al bekend maar nu is dit onderbouwd met studie...

Lees meer
Nieuw: persoonlijke vetzuren analyse!

Nieuw: persoonlijke vetzuren analyse!

Verminder je risico op hart- en vaat ziekte met de vetzuren analyse. Krijg inzicht in jouw bloedwaarden voor de verschillende vetzuren en ontvang advies over de juiste voeding & supplementen om terug in balans te komen. Ik leg je uit waarom het nuttig is om je eigen vetzurenbalans te laten meten.

Lees meer
Hoe overleef ik mijn DNA-profiel!

Hoe overleef ik mijn DNA-profiel!

Een paar weken geleden heb ik de DNA voeding speekseltest gedaan via CheckYourself en nu heb ik dan mijn DNA-profiel ontvangen, een rapport dat focust op het verband tussen DNA en mijn voeding. Ik ben heel benieuwd! Degenen die me kennen weten dat ik als moleculair...

Lees meer

Benieuwd hoe een CheckYourself test werkt? Download het gratis rapport

In het rapport zie je hoe de uitslagen van CheckYourself worden voorzien van algemene toelichting, maar ook van een persoonlijk advies om je verder te helpen. Zo weet je gelijk waar je bij ons aan toe bent.

Waarom CheckYourself?

  • Wij ondersteunen je door het hele proces
  • Meer dan een standaard preventietest
  • Persoonlijk test advies op jouw vraag
  • Eenvoudige afname thuis
  • Begrijpelijke uitslagen en toelichting
  • We respecteren en garanderen jouw privacy
  • Gecertificeerde laboratoria

Veelgestelde vragen

Het stresshormoon cortisol is cruciaal voor je energie en gezondheid maar als het uit balans is, ben jij dat ook. Lees in dit artikel hoe jij kan herkennen of je Cortisol levels onder controle zijn.
Het is algemeen bekend dat overgewicht een risico is voor je gezondheid maar er zijn andere factoren die ook een verhoogd risico kunnen geven en gezamenlijk een groot risico vormen voor hart- en vaatziekten en diabetes. De volgende factoren spelen een belangrijke rol: schadelijk buikvet, te hoge bloeddruk, ongezond cholesterolgehalte door de verhouding van HDL en LDL lipoproteïnen, insulineresistentie (een hoog suikergehalte in het bloed) en een hoge concentratie vetten in het bloed (triglyceriden). Doe hier een korte gezondheidscheck om je risico's in kaart te brengen.
Er zijn andere schildkliertesten die je kunt doen, maar het is wel verstandig om eerst te checken of je klachten met je schildklier te maken hebben.
CheckYourself gelooft in de waarden van gerichte testen om meer informatie over je gezondheid in kaart te brengen. Het is een puzzel die we samen met jou in gaan oplossen. De combinatie van je aanleg (DNA testen) en gericht functionele testen kunnen je inzichten geven die je zelf kan toepassen in je leven. Het gaat dus niet over ziektebeelden waar je zelf niets aan kan doen.
De uitslagen van Check Yourself zijn voorzien van voeding en lifestyle adviezen op maat. In sommige gevallen maken we gebruik van andere biomarkers dan de huisarts. Daarnaast focussen we op preventie en gebruiken wij streefwaarden i.p.v. referentiewaarden. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Ja, er zijn meerdere biomarkers die we een kaart kunnen brengen. In dit blog lichten we alles hierover toe.
Vragen? Bel: +31850600578